Kategóriák

Árajánlat
Vállaljuk vállalkozások egyedi árajánlatának elkészítését is. Várjuk árajánlatát a levente@aruhazunk.hu címre.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fórum
Nincsenek témák!
Házhozszállítás

Blog

Számos nagy előnye van az elektromos mopedautóknak (EV) a hagyományos benzin/ dízel autókkal szemben.

Képtalálat a következőre: „zt-96”

Volt valaha egy elektromos fűnyírója? Amikor először jöttek piacra, mindenki el akarta cserélni a benzines fűnyíróját egy elektromosra.

Azon szerencsétlen kertészek számára, akik elektromos fűnyírót vásároltak, gyorsan rájöttek, hogy ez a rossz lépés. A nap folyamán az elektromos fűnyírók tele voltak hibákkal. Az alulteljesített motorok nem tudtak versenyezni a benzinmotoros fűnyíró fűnyírási hatékonyságával.

Szerencsére, két-három évtizeddel később, a gyártók kijavították ezeket a kérdéseket, és most az elektromos fűnyíró életképes lehetőség a fű vágására. Még mindig nem vagy meggyőződve? Összeállítottuk ezt a cikket, hogy összehasonlítsuk a benzinmotoros fűnyírókat az elektromos versenytársakkal.

Talán ennek az olvasásnak a végén más véleményed lehet a választott fűnyíróról.

A szép gyep létrehozása és fenntartása érdekében alapvető pázsitápolási gyakorlatokat kell alkalmaznia, mint például a megfelelő kaszálás, műtrágyázás és öntözés. Fontos annak biztosítása is, hogy a tápanyagok elérjék a fű alatt található talajt. A levegőztetés rendkívül fontos elem lehet az egészséges gyep számára, mivel lehetővé teszi a levegő és a víz behatolását a felépített fűbe vagy a gyepfedelesbe.

Megszabaduljon a levéltakarótól, és készítsen utat a gyönyörű pázsit létrehozásához ezzel a gyors levegőztetési útmutatóval. Megtudhatja, hogy miért, hogyan és mikor kell a gyepet szellőztetni a legjobb eredmény elérése érdekében.

Az utóbbi időben elég sok rosszul értelmezett híresztelés kapott lábra az elektromos kerékpárok é s a segédmotorok vonatkozásában úgy felhasználók, mint forgalmazók jóvoltából!


Ezzel kapcsolatban szeretnék a Z-tech termékek forgalmazhatóságával kapcsolatban információval szolgálni!

Ha a gyep sárga színűvé válik, akkor egy általános problémával találkozol, amely színváltás nem szép, de kis ráfordítással könnyen orvosolható. Valójában a nyár elején a leggyakoribb a sárga fűfoltok elterjedése, amely probléma az egész pázsiton jelentkezhet.

Előbb vizsgáljuk, és értsük meg a sárgulás okait, utána kezdhetjük a szín zöldítést, azaz az egészséges pázsit visszaalakítását zöld színűre. A gyep sárgulása karbantartási megoldásokkal megelőzhetőek, illetve helyreállíthatóak.

Miért használjon ágaprítót

 

A fák nehezek, és óriási nehézség lehet megszabadulni egy vihar után egy lehullott faágtól, vagy egy Ön által lenyesett gallytól. Számos különféle módszer létezik arra, hogy felhasználhassa vagy megszabaduljon a leeső gallytól.  Az egyik legjobb elérhető módszer a fa aprító használata, amely azon túl, hogy megszabadulunk a gallytól, sok más előnyhöz is hozzásegít.  Ebben a cikkben megvizsgáljuk ezeket az előnyöket, hogy megmutassuk a faforgácsoló működésének számos módját.

 Amikor a levelek hullani kezdenek a fákról, amikor a nyár véget ér, a jó minőségű levélfúvó felbecsülhetetlen kelléke a gépesített kertészetnek. Ahelyett, hogy végtelen órákat töltene a levelek halomba pakolásával, egyszerűen csak hipp-hopp kész a munka, és az idő töredéke alatt befejezi azt.

Lehet, hogy Ön az első levélfúvót szeretné megvásárolni, vagy akár a régit cserélné újra, mert élettartama végére érkezett. Bármi is legyen az oka, ha új gépbe kíván befektetni, az egyik legfontosabb szempont a benzin üzemű, vagy elektromos meghajtás között dönteni, számba venni a két csoport tulajdonságait. Megvizsgáljuk mindegyikük relatív előnyeit és hátrányait, hogy segítsünk Önnek a megfelelő típus kiválasztásában.

Bizonyára már mindenki naptárában hatalmas feltűnő betűkkel szerepel a nyári utazás. Képzeljük el, ott állunk a reptéren várjuk, hogy poggyászunk megérkezzen a futószalagon. Minden csomagot szemügyre veszünk, keressük a sajátunkat, majd egyszer csak meglátunk egy kifakult, darabot. – Igen, az ott a miénk. – Gyorsan lekapjuk a szalagról és már menekülőre is vesszük az utat, nehogy valaki meglássa elhasználódott bőröndünket. Majd megfogadjuk, hogy hazaérkezésünk után első feladatunk egy új utazótáska beszerzése lesz.

A megfelelő poggyász kiválasztása segíthet megelőzni ezeket a kisebb tragédiákat, a többi kényelmetlenség mellett, mint például a bosszantó poggyászdíjak egy-egy túlméretezett darabért.

 

Még észbe sem kaptunk a téli hidegek után, de már nyakunkon a nyár, a strandszezon, és ezzel együtt elérkeznek végre a napozós időszakok is. A természetes barna bőr nem csak esztétikus, hiszen karcsúsít, hanem nagyon is egészséges, ha betartunk pár alapszabályt.

 

Négylábú barátainkat ugyanúgy családtagként kezeljük, kiskora óta neveljük, tanítjuk apró kis trükkökre, kényeztetjük finomabbnál finomabb falatokkal. Akár egy kiskutyáról, akár egy cicáról van szó, összefonódott vele az életünk, így természetesen a kényeztetést is ugyanúgy megadjuk neki, mint saját magunknak.

A technika vívmányai napról napra egyre szélesebb körben szolgálják ki az igényeket. Ahogy változunk mi emberek, úgy alakulnak a szükségletekhez az elektronikai eszközök is. A közösségi médiumok egyre nagyobb térhódításának köszönhetően, egyre többet láthatunk a körülöttünk lévő világból, és ami a legjobb az egészben, hogy teljesen más nézőpontból vehetjük szemügyre a dolgokat.

 

2019.04.16 19:57

Előző cikkünkben már írtunk arról, hogy mik az első lépései a hajápolásnak. A tisztító hajmosás után, a kedvenc hajbalzsam, kondicionáló és az esetleges hajpakolás után, már törölközőbe csavart haj szerkezettel készülünk rá a második felvonásra. Most akkor lapozzunk, és beszélgessünk a frizurakészítés eszközeiről, a hajszárítókról, hajegyenesítőkről és göndörítőkről.

 

Még ha sminkelni nem is szokott nap, mint nap minden nő, az biztos, hogy a haj zuhatagunkra nagyon nagy gondot fordítunk. Legyen vékony, vagy vastag szálú hajad, göndör, vagy szög egyenes, zsíros, vagy túlságosan száraz, rengeteg termék áll a rendelkezésünkre, hogy hajkoronánk a lehető legjobb törődést kapja. Ha ezt a pár lépést betartjátok, garantált a siker, és hajatok gyönyörű lesz!

 

A nők nagyobb többsége, ha tehetné, kihagyná a vasalást az életéből. Valamiért nem a kedvenc elfoglaltságunk, pedig szinte elengedhetetlen a folyamat pont, mint a mosás, vagy a porszívózás is. Vasalásra nem csak abban azért van szükség, hogy ne legyenek gyűröttek ruháink, hanem a legfőképp higiéniai okai vannak. A ruhaneműk magas hőfokon való átvasalása segít a mosás után, a szálak közt megmaradt baktériumok elpusztításában.  

 

Olyan világot élünk, ahol nap, mint nap piacra kerül egy olyan modern termék, ami a mindennapi terheinket igyekszik levenni a vállunkról. Legyen szó számítástechnikai eszközökről, telefonokról, szemüvegekről, nincs olyan, amiből ne jelenne meg mindig valami új, valami jobb, valami „okosabb”. Nincs ez máshogy a lakásunk, házunk tisztántartásában sem, hiszen már kaphatók az „okos porszívók”, vagyis az úgynevezett robot porszívók.

Miért jobb egy robotporszívó, mint egy hagyományos?


A tavasz a megújulás ideje, amikor minden újraéled. Nincs ez máshogy velünk sem, hiszen ilyenkor szoktunk nekilátni a lakásfelújításnak, ilyenkor szoktuk a fal
ak festését frissíteni, vagy esetleg nagyobb átalakításokba belefogni. A nagy konyhai renováláskor sok kérdés felmerül bennünk, a járólap, a fali csempe, a konyhabútor tervezgetése után, elérkezik az idő, amikor a tűzhelyünk cseréje is bekövetkezik. Na de mégis milyet vásároljunk?

2019.03.28 10:29

A nyári alak télen készül, és ez valószínűleg igaz is, mivel 1-2 hét alatt nem készülhetünk fel a strandszezonra. Azonban nem kell megijedni, ha most ért meg bennünk a gondolat, hogy kicsit formába kellene lendülni. Nem kell feltétlen több százezres kondi gépekre, vagy fitnesz eszközökre gondolni, ezzel a pár tippel, és pár ezer forintot igénylő segédeszközökkel is hatásos végeredményt érhetünk el. De ha van lehetőségünk komolyabb eszközt beszerezni, arra is adunk pár tippet.

2019.03.27 08:55

A hosszú és hideg tél után már mindannyian vártuk, hogy végre elérkezzen a jó idő, és a négy fal közül ki lehessen mozdulni, élvezni a kellemes időjárás adta lehetőségeket. Így március vége felé már túl szoktunk esni a tavaszi nagytakarításon, már végezni szoktunk a szezonindító kerti munkákkal. A sok munka után nem is lehet jobb pihenés, mint egy kis kerti parti a családdal, barátokkal, a szép rendezett kertben.

2019.03.25 10:47

Megérkezett a várva várt tavasz. Napsütés, jó idő, csicsergő madarak az éledező természetben, rügyeznek a fák, nyílnak a virágok. A hosszú és kitartó hideg után jól esik végre a friss levegőn lenni, élvezni a nap pozitív hatásait. Ilyenkor szoktunk kedvet kapni, hogy egy kicsit rendezzük a kert sorait, mert hamarosan elindul a nyári kerti parti szezon.

Szinte minden napos a változás a modern technikai vívmányok tekintetében. Naponta jönnek a jobbnál jobb számítástechnikai gépek, programok, az internet alapú programok és közösségi média fénykorát éljük, talán. Azonban van, ami úgy tűnik a praktikussága és egyszerűsége miatt, valamint apró mérete, de nagy tárolási kapacitása miatt egy ideje beleitta magát a tudatunkba, ez nem más, mint a pendrive.

A nők szinte 100%-a elvarázsolódik, ha sminkekről van szó. Imádunk eltévedni a sminkes polcok közt a drogériában, szeretjük alaposan átnézni a kínálatot, tesztelni az újdonságokat. Nem vagyunk egyformák, így vannak köztünk, akik az erősebb sminket kedvelik, jól fedő alapozót használt, kiemeli a szemeit egy tus segítségével, erős színeket használ, megemeli az ajkait egy erősebb árnyalatú rúzzsal. Van, aki szinte alig használ szépészeti kozmetikumokat, nem szereti, ha „maszk” van az arcán, a természetességet teszi előbbre. Egy dolog azonban mindenki kozmetikai táskájában vagy neszeszerjében megtalálható, ami nem más, mint a szempillaspirál.

2019.03.18 09:06

Kevesen tudják, vagy inkább csak kevesen foglalkoznak azzal, hogy igenis van etikettje a parfüm viselésének is. Nem használhatunk egy családi eseményen, vagy egy üzleti megbeszélésen olyan parfümöt, amit mondjuk egy első randin, vagy épp egy hétvégi buliban. A különböző üvegcséken különböző jelzések találhatók, melyek segítenek nekünk a megfelelő illat kiválasztásában, na de mit is jelentenek ezek a jelzések? Lássuk!

 

Egy frissítő masszázs ellazítja a testet, és nyugtatja a lelket. Egy hangulatos masszázs szalonban hozzáértő kezek közt, lágy zenével a háttérben, gyertyafényes félhomályban, füstölőkkel és fantasztikus illatfelhővel gondoskodnak a testünk teljes ellazulásáról, a lelkünk teljes nyugalmi állapotba kerüléséről. Te is elképzelted ugye?

2019.03.13 15:10

A tökéletes smink, a tökéletes alapozó kiválasztásával kezdődik. Az alapozók rendkívül széles skálája miatt ez a termék igazi mumus tud lenni, néha még a hozzáértő személyeknek is. Azért nem kell elkeseredni, mert most megpróbálunk segíteni, hogy egy picit könnyebben menjen a dolog. Ami minden alapozónál szinte biztos, hogy a megfelelő színtónus kiválasztásakor a állcsontunknál teszteljük az arcon, így láthatjuk a legjobban, hogy megfelelő lesz-e a kiválasztott szín számunkra. Mivel minden alapozó színe száradás után picit változik, így érdemes még a megvásárlás előtt egy kicsit várnunk, hogy a minimális száradási idő után is megfelel-e nekünk a kiválasztott szín.

 

Az esti arcápolási rutinnak hatalmas jelentősége van bőrünk épsége és szépsége érdekébe, épp ezért elhanyagolhatatlan. Gondoljuk végig logikusan, hiszen az arcbőrünk az egyetlen olyan testfelületünk, amelyet nem takarunk el, így az arcbőrünk egész nap közvetlen van kitéve a szennyeződéseknek, pornak, füstnek amelyek mind eltömíthetik pórusaink, és mint egy maszk rátelepszenek a bőrünkre.

A női lélek bonyolult, és ez bár lehet igaz is, de egy biztos, mi nők nem szeretjük elkapkodni a reggeli készülődést. Ameddig csak tehetjük pizsamában, vagy köntösben egy jó csésze kávé mellett kezdjük a hangolódást az adott napunkra, tervezünk, beosztunk minden percet. Azért nem feltétlen kell órákig tartó reggeli rutinban gondolkodnunk, de ha nem is tudjuk, hogyan alakítsunk ki gyorsabb, de hatásosabb reggeli készülődési menetet, akkor itt egy pár tipp, amivel megkönnyíthetjük a dolgod reggelente.

A robotporszívó egy lemez-alakú, kicsi, de mégis erős teljesen automata porszívó tele különféle szenzorokkal. Be lehet programozni, hogy felporszívózza a padlót, kiporszívózza a szőnyegeket, míg te mással vagy elfoglalva. A robotporszívók számos tulajdonságokkal rendelkeznek és áruk 10000 forinttól 500000 forintig is terjedhet. Ebben a cikkünkben a robotporszívók előnyeit taglaljuk. Bízunk benne, hogy a cikk végére érve meg tudod válaszolni a nagy kérdést: megéri-e a robotporszívó?

Tavaszi nagytakarítás

Nyílnak a virágok, szerenádoznak a madarak és a házunk még mindig érzi a téli komorságot. A tavaszi nagytakarítás egy olyan hagyomány, ami segítségével fel tudjuk frissíteni az otthonunkat és fel tudjuk készíteni a gyakran hektikus tavaszi és nyári őrületre.

Valentin nap a szerelem ünnepe. Míg legtöbbször különböző szerelmes ajándékokat adnak egymásnak az szerelmesek, számos más módja is van az ünneplésnek. Élvezd a Február 14.-ét a különleges pároddal és töltsetek együtt egy felejthetetlen napot.

Webáruház készítés