Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fórum
Nincsenek témák!
Házhozszállítás

Pénzvisszafizetési garancia

Nem voltál megelégedve a termékkel?

Kérjük ezt minden esetben jelezd felénk az aruhazunk@gmail.com címen, hogy az ilyen esetek ellen fel tudjunk lépni a vásárlótársaid védelmébe érdekében.

Ez esetben az általad vásárolt termék árát visszautaljuk a számodra.

A pénzvisszafizetési garanciát csak a termék átvételét követő 14 napon belül jelentett probléma esetén tudjuk érvényesíteni.

Minden bontatlan terméket 30 napon belül 100%-os áron, 60 napon belül 80%-os áron, 90 napon belül, pedig 70%-os áron visszaveszünk, melyhez kérjük írj egy levelet a részünkre.

Termékek visszaküldése: 

Ha a kapott termékkel nem vagy megelégedve, jelezd ezt 14 napon belül, küldd vissza csomagolásban 30 napon belül a lenti útmutatásnak megfelelően, és visszatérítjük az árát.

A pénzvisszafizetési garancia egy általunk nyújtott szolgáltatás, amely nem egyezik meg az elállási joggal.

A termék visszaküldésének menete:

  • Mindenképpen írj ügyfélszolgálati e-mail címünkre (aruhazunk@gmail.com) egy levelet, melyben szerepel a rendelés azonosítója, és a visszacserélendő termék adatai.
  • Válaszlevélben megküldjük a visszáru-nyomtatványt, és a címet, melyen fogadni tudjuk a visszaküldött terméket. Erre azért van szükség, mert a termék jellegétől függően ez a cím többféle lehet.
  • A kitöltött nyomtatványt és a terméket bontatlan csomagolásban küldd el a levélben megadott címre.
  • Kollégáink fogadják a csomagot, és visszautalják a termék árát.
  • Kérjük, ne küldd vissza nyomtatvány nélkül a terméket, mert nem lesz beazonosítható, így nem tudunk megfelelően eljárni; illetve ne küldjön visszáru-csomagot a székhelyre, mivel ott sajnos a csomagátvétel nem lehetséges.

Baráti üdvözlettel:
Áruházunk.hu